Jana Jandíková zaslala shrnutí celé akce:

Uklízelo se od středy 3. 4. 2019 do soboty 6. 4. 2019, kdy technické služby zajistily odvoz. Dle našich záznamů se této akce u nás zúčastnilo 33 jednotlivců a 3 nezávislé skupiny (počet lidí neznáme): Skauti, Lesokruh, vodáci, MŠ.

Lokality:  Šárovcova ulice, Ostrov, Na Tvrzi, kolem Hajnišova mlýna, Oreb, okolo Dědiny (z Šárovcovy ulice), Pod Domy, park Na Obci, Pod Zahrady, v okolí ZUŠ a KD, okolo Dědiny, z města až ke krňovické louce, okolo skateparku a nádraží ČD, okolo Vantrok , cesta k Bědovicím, lesopark Bor. Kde uklízeli Skauti, nevím, předpokládám bažinu a kolem tratě, Lesopark v Boře a vodáci uklízeli v loděnici a okolí.

Pomyslnou soutěž o největší počet pytlů na jednu osobu vyhrála Dáša Kroová se čtyřmi, která uklízela pod krňovickou lávkou a rekord mohla i překonat, pokud by ji na to stačily síly. Uklízela 3 hodiny. Sakra, kdo tam ten binec hází, nevěřím, že by z auta někdo oknem vyhazoval před městem láhve od pití? Možná voda a větříček to tam zanesly. Příští rok bude třeba vyslat celou skupinu. Nicméně jsem celkem potěšena účastí, na to jak byl termín akce vyhlášen krátce předtím.

Za úklidový materiál a podporu celé akce děkujeme TS města Třebechovice a panu řediteli, p. Ulrichovi.

Jana a Jirka Jandíkovi

Kategorie: AkceNovinky

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.