Naše zastupitelka Klára Zdechovská Vás srdečně zve na 5. ročník Kreatiffestivalu v Třebechovicích pod Orebem.

Z bohatého programu Vám, jako jeho organizátorka, doporučuje vše 🙂 :


Děti ze ZUŠ Třebechovice budou skvělé! Zatančí nám (TANEČNICE), zazpívají (LAMA´S BAND) a představí svoji vlastní autorskou divadelní tvorbu (MONOLOGY VĚCÍ).

Novinkou je workshop německého scénáristy, divadelníka a spisovatele FRANKA WEISSE, který je členem berlínské umělecké komise. Zasvětí nás do alternativního divadelního světa tzv. divadla utlačovaných, divadelního fora, neviditelného divadla, aj. Je to velmi vzácná příležitost, neboť Frank přednáší po celém světě, u nás v ČR to bude jeho 3. workshop…v Třebechovicích!

Určitě si nenechte ujít módní přehlídku známé návrhářky ANNY MOTLOVÉ KOUBOVÉ od 17 hodin.

Veřejnost jistě ocení i workshop Jak na FOTOGRAFII hradecké fotografky HANKY BEDNÁŘOVÉ, která v nedávné době vešla ve známost také díky osazování děr parkoviště Velkého náměstí květinami.

Vezměte s sebou i své ratolesti. Lesní školka LESOKRUH si pro ně připravila tvořivé lesní dílny, které rozhodně budou kreativní!

Vstupné na Kreatiffestival je dobro – volné!

Velikou příležitostí bude koncert známé kapely VESNA, která spolupracuje s předními českými umělci, jako např. Vojtem Dykem. Kapela byla také nominována na cenu Anděla – objev roku. Koncert začíná v 19 hodin, vstupné činí 150 Kč, prodej lístků bude až na místě, místa si lze rezervovat předem na třebechovickém infocentru.

Těšíme se na vás J

Za organizaci Klára Zdechovská

www.kreatiffestival.cz


Kategorie: AkceNovinky

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.