Vážení obyvatelé našeho města,

ráda bych vám nabídla pohled na povolební situaci z jiné strany. Dovolím si použít mustr Adama Volta, který použil i pro Nestraníky, avšak se slovy, jak to s námi bylo.

O NÁS BEZ NÁS 
V minulých dnech s námi nikdo z Nestraníků, PRO a STAN nevedl ani jedno jednání. Pouze mi v pondělí zavolal pan starosta a oznámil mi, že je vše již domluveno. Do vyjednávání jsme byli připraveni vstoupit s mandátem, který jsme od vás dostali (7,65 % ve volbách a 1 mandát) a s našimi prioritami pro město.
Volby v Třebechovicích vyhrálo uskupení současného pana starosty Romana Drašnara, které získalo přes 30 procent hlasů. Jsou to pro ně 4. vyhrané volby. Do dalšího volebního období dle volební účasti vstupujeme s jasným signálem voličů, že současný stav našeho města zajímá pouze 42,93% obyvatel.

Jsme více než překvapeni, že STAN hlásající před volbami, že dá město do pořádku a slibující voličům lepší Třebechovice, čímž vyjadřoval nespokojenost s tím, jak Nestraníci a PRO vedou doposud město, se stává náhle jejich kolegou, a dokonce i jejich programy si jsou vlastně podobné.

My pod Orebem je tedy opět „hozeno“ do opozice.

I když nám takto nejužší vedení města opět svazuje ruce, jsem připravena zastupovat obyvatele Třebechovic pod Orebem zodpovědně a jak nejlépe budu moci. Jsem připravena s vámi, spoluobčané, komunikovat a tvořit. Protože i malý čin může rozjet velké věci.

Za My pod Orebem Mgr. Klára Novotná

Kategorie: Novinky

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.